Physiofix tarjoaa palveluja fysioterapian ja hieronnan alalta. Olet sitten urheilija, toimisto- tai rakennustyöläinen, eläkkeellä oleva, tai syystä tai toisesta vammautunut, tarjoamme sinulle kuntoutuspalveluja.

Katja Vuori on neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, jolla on Kelan vaikeavammaisten kuntoutuksen sopimus, Keusoten sopimus, sekä myös HUS on yhteistyökumppanina. Katja on opiskellut paljon tuki-ja liikuntaelinfysioterapiaa. Akupunktio on myös Katjan alaa. Uusimpana palveluna ratkaisukeskeinen valmennus, uupumusvalmennus!!!

Suski Pykälistö on 2017 valmistunut fysioterapeutiksi, mutta taustalla on liikunnanohjaajan, personal trainerin ja koulutetun hierojan tutkinnot sekä pitkä ura yrittäjänä. Kokemusta löytyy tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta ja urheilufysioterapiasta.

Sanna Pajuoja on koulutettu hieroja, jolla löytyy osaamista urheiluhieronnan saralla. Sanna tekee myös kuumakivihierontoja, sekä kuivakuppausta.

Jonna Toikko on pitkän linjan fysioterapeutti, hän on myös lymfaterapeutti, koulutettu hieroja ja personal trainer. Jonnalta saat myös akupunktiota.

 

 

Fysioterapia:

* tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

* neurologinen ja vaikeavammaisten fysioterapia

* kinesioteippaus

* akupunktio

* lymfaterapia

* urheilufysioterapia

* lasten fysioterapia

* nuorten fysioterapia

* allasterapia

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä! Fysioterapeutin kirjaukset menevät aina sinun Omakantaan, josta näet ne jatkossa, ja josta saat tarvittaessa tulostettua kirjaukset lääkärille.

 

Kelan vaativan kuntoutuksen fysioterapia ja allasterapia

 

Personal training

Meidän personal trainerit ovat fysioterapeutteja, jotka kouluttautuneet lisäksi PT:ksi, eli osaamista löytyy!

 

Hieronta:

* klassinen hieronta

* urheiluhieronta

* kuumakivihieronta

* kuivakuppaus

* intialainen päähieronta 

 

 Neurosonic -hoidot