Moi! Olen tuore fysioterapeuttiyrittäjä Nurmijärveltä. Muutin Klaukkalaan kolme vuotta sitten Lappeenrannasta, joten karjalaiset juureni kuuluvat murteessani. Olen positiivinen ja helposti lähestyttävä persoona, ja työssäni minulle on tärkeää kohdata asiakkaat yksilöinä heidän omat voimavaransa huomioiden. 
 
Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018 ja kerryttänyt työkokemusta etenkin ikääntyneiden kuntoutuksesta kotioloissa ja hoivakodeissa, sekä myös postoperatiivisesta kuntoutuksesta. Olen työskennellyt monipuolisen asiakaskunnan parissa myös tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian ja allasterapian parissa, sekä jonkin verran neurologian puolen asiakkaiden kanssa.  Joulukuussa 2021 sain valmiiksi myös eläinfysioterapian erikoistumisopinnot, ja minulla on tähtäimessä kerryttää lisää opintoja ja osaamista lähivuosina sekä humaanipuolelta että eläinfysioterapian saralta. 
 
Vapaa-ajallani minut löytää metsälenkeiltä koirani kanssa, jalkapallokentältä ja joskus myös kuntosalilta. Luonto ja eläimet ovat minulle tärkeitä, ja olenkin kasvanut hevosharrastuksen parissa koko nuoruusikäni. 
 
Fysioterapiassa minulle on tärkeää ohjata asiakasta oivaltamaan uutta, sekä auttaa hyödyntämään asiakkaan voimavaroja kuntoutumista kohti. Pyrin huomioimaan kokonaisuuden ja hyödyntämään monipuolisia terapiamenetelmiä. Käytän työssäni manuaalista terapiaa ja esim. kinesioteippausta, mutta tärkeimpänä pidän terapeuttista aktiivista harjoittelua yksilöllisesti suunniteltuna. 
 
Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni Physiofixiin maanantaisin ja tiistaisin!
 
Essi Nokelainen
0458680085
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Fysioterapia & Eläinfysioterapia Essi Nokelainen