Physiofixin tarina alkoi siitä, että Katja sai Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimuksen 2011. Silloin Tmi Katja Vuori nimellä toimiessa asiakkaita alkoi hiljalleen tulla enemmän ja enemmän. Kun 2017 Physiofix aloitti toimintansa, saatiin Rajamäki - Röykkä - Nurmijärvi akselille vihdoin kunnon tilat toimia. Nyt 2023 - 2024 (2025-2026), kaudella toiminta laajenee, koska tarve on lisääntynyt entisestään. Kotikäyntejä on tehty koko ajan Nurmijärven ja Hyvinkään alueella, ja näin jatkuu edelleen.

 

Tekijöitä on saatu mukaan lisää, Hyvinkään Hyvä Kunnon kanssa on tehty yhteistyösopimus, ja sieltä Marjo Viikinkoski alkaa terapoimaan osaa Physiofixin asiakkaita. Hyvinkään Hyvä Kunnolla ei ole tällä kaudella omaa sopimusta, joten heidän asiakkaansa siirtyvät myös Physiofixiin. Marjolla on pitkä kokemus neurologisten asiakkaiden kuntoutuksesta, sekä paljon muustakin fysioterapiasta. Marjo tekee myös allasterapiaa.

 

Toinen Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta tekemään tuleva vahvistus on Sari Ukkonen. Sarilla on myös pitkä kokemus neurologisesta kuntoutuksesta, myös ratsastusterapiasta. Sari tekee Physiofixissä fysioterapiaa, ratsastusterapiasopimusta meillä ei ikävä kyllä ole. Omakustanteisesti voit kuitenkin kysellä ratsastusterapiaa Sarilta.

 

Meidän ikioma Jonna Toikko (Fysiopalvelu Jonna Toikko) sai ihan oman sopimuksen Kelan kanssa. Jonna tekee Keusoten alueen fysioterapiaa meillä Physiofixin tiloissa. Ja kuten meillä muillakin myös Jonnalla on pitkä kokemus neurologisen asiakkaan kuntoutuksesta.

 

Katja jatkaa myös kuntouttamista. Katjasta lisää täällä

  

Toiminta-alueemme kunnat ovat:

Nurmijärvi

Hyvinkää

Vantaa

Tuusula

Järvenpää

Kerava

Sipoo

Kotikäyntejä teemme Nurmijärvellä ja Hyvinkäällä, sekä sovitusti muissa kunnissa. Physiofixin tiloihin voit tulla fysioterapiaan kaikkien yllämainittujen kuntien alueelta.

Allasterapiaa teemme Rajamäen uimahallissa, Hyvinkään Sveitsin uimalassa, sekä Marjo Veteraanitalolla (Veteraanitalon aukiolon mukaan).

 

24.7.2023 UUSIA ASIAKKAITA ON TILAA FYSIOTERAPIAAN (useampi paikka),

JA ALLASTERAPIAAN (1- 2 paikkaa)

 

Fysioterapiaa tai allasterapiaa voit kysellä Katjalta 040 58 73 774. Katja ohjaa sitten fysioterapeutille jolla on vapaita aikoja ja mahdollisuus ottaa uusi pitkäaikainen asiakas.