Nyt uutuutena fysioterapeutin etävastaanotolla ns. ensiapukäynti. Suoravastaanottokoulutuksen käynyt fysioterapeutti etänä.

Tämä on sinulle, joka mietit pitäisikö mennä lääkäriin tai fysioterapeutille kivun, vamman, liikunnan rajoitteen kanssa. Et ole oikein varma kuinka edetä, ja haluaisit kuitenkin ammattilaisen mielipiteen asiaan. Haluat palata mahdollisimman pian normaaliin tilanteeseen, töihin, liikkumaan jne. 

Fysioterapeuttien osaaminen tuki- ja liikuntaelin vaivoissa on pääosin vahvempaa kuin yleislääkärillä. Fysioterapeutit ovat opiskelleet tuki- ja liikuntaelinten toiminnasta ja toiminnan häiriöistä vähintään 3,5 vuotta, kun taas esim. yleislääkäri muutaman viikon. Suoravastaanottokoulutuksen käyneet fysioterapeutit on koulutettu sulkemaan pois tietyt asiat oireilussa, ja tarvittaessa ohjaamme lääkärille, jos näyttää sille että tarvetta olisi kuvantamiseen, tarkempiin tutkimuksiin, tai sairauslomalle.

Lue lisää suoravastaanotosta yleisesti.

 

Meillä kaikki tekevät fysioterapiaa ilman lähetettä ja Katja on käynyt suoravastaanottokoulutuksen, ja tekee noita ensiapu etäaikoja.

 

 

 

 

Tule käymään kylässä tai ota etäyhteys, laitetaan sut kuntoon!