Katja Vuori

 

Moi! Minä ostin 2017 syksyllä liiketilat ja ajattelin että tuon uudenlaisen fysioterapia-konseptin Rajamäelle. Vuokraan tiloja muille fysioterapeuteille ja hierojille, joilla on erikoistumista, sellaista erikoistumista minkä takia yleensä lähdetään kauemmaksi, jopa Helsinkiin asti. Haluaisin kovasti että vähän erilainen konsepti toisi meille kaikille töitä ja Rajamäelle palveluja, se olisi ihan win-win tilanne!

Minä sitten, olen ihan aidosti kiero savolainen, hyvin juurtunut Nurmijärvelle, metsään Röykän lähelle. Olen Pieksämäen maalaiskunnassa kasvanut, Savossa opiskellut, ja lopuksi Espooseen opiskelemaan tullut, siltä reissulta sitten etelään jäänyt. Välillä kaipaan Savoon, mutta sitten totean että mihinkäpä minä täältä maaseudun rauhasta lähtisin. Vapaa-ajalla liikun ja luen paljon. Luonteeltani olen hieman sinisilmäinen, innostun spontaanisti kaikesta, en osaa sanoa EI mihinkään ja tunnen syvästi asioista. Toki vuosien mittaan on tullut liikevaistoakin asioiden suhteen, ei tämä homma muuten toimisi.

Tässä kaiken olemisen ja elämisen ohella olen ollut 13 vuotta yrittäjänä, olen erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan ja syventänyt osaamistani paljon tuki- ja liikuntaelin ongelmissakin. Olen tehnyt vaikeavammaisten fysioterapiaa ja kaikkea muuta fysioterapiaan liittyvää, akupunktio on ihan minun suosikkijuttu, siitä on apua niin moneen vaivaan! Ennen yrittäjyyttä olin töissä monessa paikkaa, mm. Ortonissa neurologisten asiakkaiden ja kipuasiakkaiden fysioterapeuttina. Rehellisesti sanottuna olen tehnyt töitä todella monessa paikassa ja saanut aina paljon hyvää ja opettavaista mukaani. Niistä on sitten nykypäivänä hyvä ammentaa osaamista. Toki kouluttaudun koko ajan ahkerasti ja imen uutta tietoa itseeni. Tällä alalla kun ei ole koskaan valmis, jos tuntee olevansa hyvä fysioterapeutti niin sitten on ehkä tipahtanut junasta kehittymisen suhteen ;)

Olen myös LCAF Certified Coach. Teen henkilökohtaisia valmennuksia, työyhteisövalmennuksia, pidän myös luentoja. Kysele tarjousta teidän työyhteisölle!

 

Minä toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi Physiofixiin, joko minun asiakkaakseni tai muiden asiakkaaksi! Moikataan kun tavataan :) 

 

www.fysioterapiavuori.fi

 

 Katjan CV