Hei sinä !


Olen 42-vuotias ilomielinen, reipas, sopivan rempseä ja maanläheinen nainen Nurmijärveltä. Fysioterapeutti ,AMK (2007), LYKO-Lymfaterapeutti  (2009) , Personal Trainer (2001) , kuntosaliohjaaja (2001) , koulutettu hieroja (1998).  

Olen erikoistunut mm. Tuki-ja liikuntaelinsairauksien fysioterapian moneen eri osa-alueeseen, akupunktioon, neurologiseen- sekä geriatriseen fysioterapiaan. Omaan todella vahvat manuaaliset taidot ja olen sillä saralla vuosikymmenten ajan erikoistunut moniin eri suuntauksiin aina erikoismobilisointitekniikoista  (Mulligan) lihaskalvotekniikoihin, urheiluhierontaan, Muscle energy tekniikoihin,  lymfaterapiaan, Intialaiseen päähierontaan ja moneen muuhun.

Asiakastyössä mielestäni vahvimman pohjan luo kykyni luoda kontakti ihmisiin on sitten kyseessä lapsi/aikuinen/ikäihminen/dementoitunut/vaikeasti vammainen henkilö, kuuntelen ja arvostan, kannustan ja omaan monia keinoja positiiviseen motivointiin. Mielestäni juuri ihmisen itsensä kanssa työskentely kokonaisvaltaisesti huomioiden niin psyyke, kuin fyysinen puoli muodostaa tavan, jolla saadaan hyviä tuloksia.

Olen tehnyt paljon töitä tuki-ja liikuntaelinvaivojen (päästä varpaisiin ja kaikkeen siltä välillä) kanssa kamppailevien, neurologisten -sekä geriatristen kuntoutujien, lymfaterapeuttina mm syöpäleikkausten jälkeisen turvotuksen hoidossa. Olen tehnyt yhteistyötä myös urheilijoiden kanssa niin kehonhuollon, vammojen kuntoutuksen- kuin fysiikkaohjelmien suunnittelun parissa. Personal trainerina olen kannustava, humoristinen ja tarvittaessa napakka asiakkaan persoona huomioiden.  Jokaisella meistä on vahvuuksia ja heikkouksia ja käytän NLP osaamista, että ihminen oivaltaisi miten kaikki omat resurssit saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Ryhmäliikuntatunteja olen vetänyt yli kymmenen vuoden ajan mm Flexi-Bar ryhmiä, niska-selkä ryhmiä, voimaa vartaloon jumppia sekä fysiokimppaa.  Kannustan, motivoin, käytän fysioterapeutin ammattitaitoa ohjauksessa ja hikoilun keskellä myös hymyillään.

Vapaa-aika kuluu perheen parissa johon kuuluu ihana ja niin rakas aviopuoliso, hurmaavan ihana ja koko sydämeni täysin vallannut vuonna 2019 syntynyt tytär, kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Rakkain harrastukseni on voimailu ja sillä saralla olen parinkymmenen vuoden aikana osallistunut useaan kilpailuun niin vahva nainen, voimanosto, classic bodybuilding, womens physique, penkkipunnerrus saralla. Viimeisin saavutus on Klassisen penkkipunnerruksen SM pronssi vuodelta 2020.  Itsepuolustulajeista thaiboxing, judo ja hapkido ovat olleet lähellä sydäntäni. Rakastan pyöräilyä, kävelyä sekä tarkemmin ajateltuna oikeastaan ei ole lajeja jotka ei kiinnostaisi itseäni ja varsinkaan ammatti-minääni.

Aloitan vastaanoton Physiofixissä muutamana päivänä viikossa pääosin lauantaisin (mahd myös sunnuntaisi) ja silloin tällöin arkisin päivä/alkuillasta. Minulle voit helposti varata ajan nettiajanvarauksen kautta:  Physiofix - ajanvaraus. Vinkkinä aikaa varaaville:  fysioterapia/lymfaterapia/pt/akupunktio aikoja voit minulle varata halusit sitten mitä tahansa apua itsellesi.  Tyylini on todella kokonaisvaltainen eli rikon rajoja hoidon tai ohjauksen sisällön suhteen aina yksilön itsensä mukaan. Olet äärimmäisen tervetullut vastaanotolleni, näkemisiin

Näin koronaviruksen aikana ja toki muulloinkin myös etävalmennus, ohjaukset ja ohjelmat näppärästi skype/sähköposti/whatsupp/face time puhelut.

www.fysiopalvelujonnatoikko.com

Jonna  
0505269950

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.